Design by engagement (of juist andersom)

Wij betrekken opdrachtgevers en eindgebruikers bij het oplossen van ruimtelijke vraagstukken. Zo zorgen we ervoor dat een nieuwe werkplek uw kernwaarden weerspiegelt, of dat u zichzelf herkent in uw thuis. Dit bereiken we via brainstormsessies en Virtual Reality, maar vooral door een open en heldere communicatie.

Het startpunt is altijd een vrijblijvende kennismaking. We bepalen een duidelijk stappenplan voor het ontwikkelen van de perfecte oplossing.  Niet vanuit onze eigen stijl of smaak, maar door te benadrukken wat voor u of uw doelgroep belangrijk is.

Diensten

VR-Open Huis

Een klus- of cascowoning verkopen draait om het inspireren van de huizenkoper. Met een VR-Open Huis laat u op locatie de volle potentie van de woning zien.

Team sessions

Design helpt uw organisatie doelen te bereiken. Tijdens een teamsessie leert het team ons over hun behoeftes en uitdagingen op het werk. De vertaling naar de ultieme werkomgeving wordt in VR geëvalueerd. Zo betrekken we talent op innovatieve wijze bij het ontwikkelen van de ultieme werkplek.

Virtual Reality

VR maakt het mogelijk om een ruimtelijk ontwerp tot in detail te ervaren. De ultieme tool om snel tot de essentie van het ontwerp te komen. De opdrachtgever vindt het te gek om ruim voor oplevering door het resultaat te dwalen.

Interieur Ontwerp

Samenwerken van grove lijnen tot de kleinste details. Tijdens een vrijblijvende kennismaking achterhalen wat het ideale interieur voor u betekent. Een samenvatting van dit gesprek ontvangt u in een debrief. Deze dient als basis voor het ontwerpproces. Hierbij brengen wij graag de juiste professionals samen om een optimaal eindresultaat te garanderen.

Kennismaken

Oscar de Bakker

VR-Interior Designer

oscar@ditishoe.com
+31 (0) 6 242 787 64

Tijdens mijn studie interieurarchitectuur aan de Koninklijk Academie van Beeldende Kunst werkte ik bij Droog en later als interieurontwerper bij Studio Makkink & Bey. In 2013 liep ik stage bij architectenbureau Superpool in Istanbul

Hierna werkte ik bij DITISHOE voor het eerst met Virtual Realiy. Ik kon opdrachtgevers bij het ontwerpproces betrekken op een manier die voorgeen onmogelijk was.

Zo ontstond een nieuwe design discipline waardoor het mogelijk werd nieuwe vragen te beantwoorden zoals: Hoe laat je de potentie van een kluswoning zien? Of; hoe betrek je talent bij het ontwikkelen van de ultieme werkplek?

Dit doen ik vanuit de Greiner. Een creatieve Hub in hartje Haarlem. Hier bieden we met een groot netwerk van architecten, 3D artists, tekstschrijvers, grafisch vormgevers en fotografen altijd de ultieme oplossing.

Visie

Wij vervagen grenzen tussen verschillende disciplines. Door samen te werken met andere experts kunnen we nieuwe vakgebieden verkennen. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zit in ons DNA.

Missie

Onze ruimtelijke oplossingen bieden toegevoegde waarde. Zo kunt u met een innovatieve aanpak en visuele zeggingskracht uw doelstellingen bereiken.

Aanpak

Wij staan voor een heldere communicatie en resultaatgerichte werkwijze. Zo weten wij wat we aan elkaar hebben.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!